DiabloLeatherPaint

Lamborghini Diablo Leer & Lak Voorbeeld Set

Lamborghini Diablo Leer & Lak voorbeeldset.

U kijkt nu naar twee zeer moeilijk te vinden artikelen, welke zeer aantrekkelijk zijn voor de Diablo Fans!

Het gaat hier om twee Lamborghini Brochures (waaiers) met kaartjes welke de kleurkeuze weergeven voor een nieuw Diablo model. Deze waaiers zouden door een verkoper van Lamborghini worden gebruikt om de juiste kleur te bepalen voor de lak en bekleding.

1 - Lak kleuren staal.
Deze waaier is aan de voorkant voorzien van gedrukte naam en "Bull" logo.
De volgende pagina (het volgende kaartje) laat een transparante Diablo zien, welke voor elke van de 11 kleurkaartjes kan worden geschoven. Zodoende kunt U zien hoe Uw Diablo eruit zou komen te zien.
Op de laatste pagina staat het "PPG Paint Company" logo en een overzicht van de de bedrijfsgegevens en hoe U deze firma kunt bereiken.

Afmetingen van de kaartjes: 16 x 8 cm, en bevat in het totaal 11 kleurstalen.

Alle kleurstalen zijn in goede conditie, alle kleurnummers worden vermeld op de achterzijde van het kaartje. De kleuren lopen uiteen van 231.136 Diablo Rosso tot 224.910 Midnight Blue Metallic.

2 - Leer kleuren staal.
Deze waaier heeft geen fabrieksnummer of identificatie merkje, maar heeft dezelfde oorsprong als eerder genoemde lak kleurenstaal. Dit is een voorbeeld set van leer. Deze set komt bij een dealer vandaan waar hij is gebruikt door een verkoper om aan een mogelijke klant de verschillende kleuren van een interieur te laten zien.

Elke staaltje heeft de volgende afmeting: 15 x 10 cm. In het totaal zitten er 7 staaltjes in deze set en ze worden bijeengehouden door een metalen split pin. Het gaat hier om de kleurstalen Donkerblauw, Wit, Rood, Grijs, Beige, Zwart en Creme/gebroken Wit.

Dit soort setjes zijn normaal gesproken niet beschikbaar voor het publiek, daarom wordt dit ook gezien als een zeldzaam verzamelobject.

Slechts 1 set beschikbaar.

GRATIS BEZORGD BINNEN NEDERLAND & BELGIE !

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__